Technosafety is uw leverancier als het gaat om ATEX armaturen

WOLF Safety is de wereldwijde leider als het gaat om verlichting voor explosiegevaarlijke omgevingen. Samen met Technotrading is Technosafety de trotse distributeur van WOLF ATEX lampen in Nederland en België. Daarom kunt u bij ons terecht voor ATEX zaklampen, handlampen, werklampen, hoofdlampen en complete vaste installaties van ATEX verlichting.

Benieuwd naar het assortiment of wilt u meer weten over ATEX lampen? Lees dan verder of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ATEX certificaties

Interesse?

Wilt u een afspraak maken met onze salesmanager om te bekijken wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn? Laat dan hier de gegevens achter.

Of neem direct contact op via:

Tel: +31 (0) 186 692288

Email: info@technosafety.nl

Wolf safety atex verlichting

  Wat is ATEX verlichting?

  ATEX staat voor het Franse: ATmosphere EXplosible”  ofwel explosieve omgevingen. Het begrip ATEX omvat alle situaties waar een kans bestaat op gas- en stofontploffingen. In sommige bedrijven of werkplaatsen wordt gewerkt met brandbare stoffen die niet vervangbaar zijn door andere stoffen met minder tot geen explosierisico. Hierdoor is het noodzakelijk om de explosiegevaarlijke atmosfeer onder controle te houden. Er is sprake van explosiegevaar op het moment dat een brandbare stof, gas, nevel of damp in aanraking kan komen met de lucht en onder atmosferische omstandigheden wordt ontstoken, wat leidt tot verbranding van de brandbare stof.

  Lees hier meer over ATEX verlichting

  ATEX uitleg

  Praktische Voordelen

  Wolf voordeel 1

  Ergonomische ontwerpen en makkelijk met handschoenen te bedienen

  Wolf voordeel 2

  Waterbesteding en Stofdicht tot IP67

  Wolf voordeel 3

  Degelijk met een lange levensduur, dus een optimale prijs – kwaliteitsverhouding

  Draagbare ATEX Lampen

  Wolf Safety heeft een breed assortiment ATEX- en IECEx-gecertificeerde draagbare ATEX armaturen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Het assortiment omvat rechte en haakse zaklampen, hoofdlampen en handlampen.

  Atex handlampen 1

  ATEX Handlampen

  ATEX zaklampen 1

  ATEX Zaklampen

  ATEX Hoofdlampen

  ATEX warning light 1

  ATEX Waarschuwingslampen

  Vaste ATEX Verlichting

  Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van draagbare verlichting voor potentieel explosieve omgevingen, heeft Wolf onlangs een innovatieve lijn van vaste LED-verlichting gelanceerd. Het assortiment bestaat uit: Lineaire armaturen (inclusief Intelligent Emergency-versies), Floodlights, Highbays en Bulkheads (inclusief Intelligent Emergency-versies).

  De LMX Linear range is verkrijgbaar met de gepatenteerde DLO LED technologie, die ook standaard in de LBX Bulkhead range is toegepast. Hier lees je meer over DLO en Vaste ATEX verlichting.

  Floodlights

  ATEX vast 3

  Highbay

  ATEX vast 4

  Bulkhead

  ATEX vast 1

  Linears

  Tijdelijke ATEX Verlichting

  Naast draagbare en vaste ATEX armaturen ontwikkelt Wolf ook tijdelijke verlichting voor explosiegevaarlijke omgevingen. Het assortiment omvat lichtnet- en laagspannings-tijdelijke LED-armaturen en schijnwerpers, tankverlichtingssets, draagbare loodlampen, op batterijen werkende LED-werklampen en pneumatische lampen op perslucht.

  Aetex tijdelijk 1

  Luminaires & Floodlights

  Atex tijdelijk2

  Tank Lighting Kits

  ATEX tijdelijk 3

  Leadlamps

  Atex tijdelijk 4

  Airlamps

  ATEX tijdelijk 5

  Worklights

  Interesse?

  Wilt u een afspraak maken met onze salesmanager om te bekijken wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn? Laat dan hier de gegevens achter.

  Of neem direct contact op via:

  Tel: +31 (0) 186 692288

  Email: info@technosafety.nl

  Wolf safety atex verlichting