Wolf Safety is de nummer één fabrikant ter wereld als het gaat om draagbare en tijdelijke ATEX verlichting voor potentieel explosiegevaarlijke omgevingen. Om aan de behoeft van fabrieken, werkplaatsen, schepen en laboratoria wereldwijd te voldoen, introduceert Wolf een nieuwe productlijn van vaste LED/DLO ATEX verlichting.

WOLF’s nieuwe vaste ATEX verlichting

De lampen zijn ATEX-, IECEx- en UKCA-gecertificeerd voor veilig gebruik in gas zones 1 + 2 en stof zones 21 + 22. Al de lampen hebben een IP67-classificatie, zijn robuust, betrouwbaar en ideaal voor gebruik binnen of buiten in nieuwe installaties of voor het vervangen van bestaande TL- of LED-installaties voor verbeterde prestaties en een lager energieverbruik.

De innovatieve nieuwe vaste ATEX lampen bestaat uit:

 • Linear luminaires
 • Flood lights
 • Highbays
 • Bulkheads

Linear LED en DLO

Linear LED en DOL verlichting is beschikbaar in standaard industrieformaten en zijn ideaal voor het verlichten van looppaden, gangen en lange grote open gebieden in explosiegevaarlijke omgevingen.

Bekijk Linear LEds + DLO
Vaste atex verlichting linear LED

Floodlight LED

Met een maximale lichtopbrengst van maximaal 25.932 lumen is de serie ideaal voor het veilig verlichten van grote gevaarlijke omgevingen die een brede, gelijkmatige lichtdekking nodig hebben.

Bekijk Floodlight LEds
vaste atex verlichting Floodlight LED

Highbay LED

Perfect voor gebruik in zeer hoge en grote risicovolle werkgebieden, deze heldere plafondlampen hebben een lumenoutput van maximaal 25.932

Bekijk Highbay LEDs
vaste atex verlichting Highbay led

Bulkheads LED en DLO

Deze compacte, veelzijdige en robuuste lampen zijn ideaal voor het veilig verlichten van looppaden, trappen en ingangen in explosiegevaarlijke gebieden.

Bekijk Bulkheads
LBX Vaste Atex verlichting DLO

Wat is DLO Technologie

De lijnen LMX linear en LBX Bulkhead zijn beschikbaar met de revolutionaire door Wolf gepatenteerde DLO (Directional Linear Optics) LED technologie.
DLO is een door Wolf Safety gepatenteerde technologie dat de voordelen van fluorescent en LED technologie combineert en tegelijkertijd de nadelen van beide elimineert. Het neemt de efficiëntie en kostenvoordelen van LED technologie met de lichtkwaliteit van fluorescent fitting. Dit geeft dus een betere licht output kwaliteit dan normale LED verlichting.

De voordelen van DLO:

Creëert zeer weinig verblinding en heeft een zeer hoge lichtuniformiteit
Richt het licht waar het nodig is, waardoor ongewenste en kostbare verspilling wordt voorkomen – bijna 100% van lumenoutput is nuttige verlichting
Heeft geen kleurverschuiving met hoekverandering – absolute kleuruniformiteit
Balanceert output en uitgestraalde lichtkwaliteit
De superieure kleurdefinitie en CRI zijn essentieel voor veiligheidskritieke taken zoals:

 • Etiketten lezen
 • Bedrading
 • Elektronische montage
 • Inspectieprocessen
 • Onderhoudsprocedures

Voordelen voor personeel:

 • Minder vermoeidheid door gecontroleerde intensiteit en felheid
 • Aanzienlijk verminderde UGR (Unified Glare Rating) – slopende hoge schittering wordt tegengegaan door Directional Linear Optics-technologie.

Verlichting waarin de mens centraal staat, draagt bij aan het gevoel van algemeen welzijn van werknemers en kan leiden tot een hogere motivatie en verhoogde productiviteit.

Interesse in Vaste ATEX Verliching?

Neem contact met ons op via mail: info@technosafety.nl of bel naar: +31 (0) 186 692288.

Draagbare ATEX Verlichting

Naast vaste ATEX verlichting produceert WOLF ook draagbare ATEX verlichting. Bekijk hier onze ATEX hoodlampen, handlampen en zaklampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Direct beschikbaar!