Ervaring met veilig werken

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met artikelen voor veilig werken.

One-Stop-Shop

Wij hebben een grote variatie aan artikelen. Een “one-stop-shop” voor al uw benodigdheden als het gaat om veiligheid op de werkvloer.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag met uw vragen over veilig werken. Weet u niet precies wat u nodig heeft, wij zoeken het uit.

Private Label

Wij bieden private label service voor EHBO koffers, ADR kits and andere artikelen.

Meer over Technosafety

Onze visie

Iedereen moet kunnen werken in een veilige werkomgeving. Wij vinden dat veilig werken meer is dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde. Weten welke producten, diensten en certificering uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen.

Onze missie

Een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Het is onze missie dat iedereen die werkt, er op moet kunnen vertrouwen dat hun werkomgeving zo veilig mogelijk is. Technosafety maakt zich sterk voor een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Kortom een veilige werkplek voor iedereen.

Onze “Roots”

Technosafety bestaat al ruim 50 jaar. In die 50 jaar zijn we enorm gegroeid. Het bedrijf begon 50 jaar geleden als Medisafe met het verkopen van EHBO pakketten. EHBO pakketten verkoopt Technosafety nog steeds maar ook zoveel meer. In 2016 kocht Jeroen van Waveren Medisafe en gaf het zijn huidige naam Technosafety. Nieuwe collega’s werden aangenomen, een nieuw ERP systeem werd geïmplementeerd en de samenwerking met zusterbedrijf Technotrading werd verder uitgebouwd. Vanaf 1 juni is Technosafety verhuisd naar Schiedam en zit nu in hetzelfde pand als Technotrading. Kortom wij zijn klaar voor de volgende 50 jaar!

Het Team

Jeroen van Waveren

Jeroen van Waveren
Managing Director

“Wij willen dat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken.” 

Anja Verweij

Anja Verweij
Manager Financiële Administratie

“Communicatie is voor mij het toverwoord. Door goed te communiceren, afspraken na te komen en eerlijk te zijn naar klanten en leveranciers, bouw je vertrouwen op!”

Tim Lammers

Tim Lammers
General Manager

“Ik vind het geweldig om onze klanten te helpen bij het veiliger maken van de werkomgeving.”

Bart de Boer
Salesmanager / Safety Specialist

Marlon van der Hor
Administratief Medewerkster