Contactgegevens

Technosafety BV.
Calandstraat 78
3125BB, Schiedam
Nederland

Email: info@technosafety.nl
Tel.: +31 (0) 186 692288


Betaalgegevens

Technosafety
IBAN:
NL52ABNA0496887750
BIC: ABNANL2A
BTW: NL856863713B01
K.v.K: 67179495

FAQ

Onze levertijden verschillen per product. Voor producten die wij op voorraad hebben geldt: Voor 16:00 besteld is morgen in huis. Andere producten kunnen wij meestal binnen 3 á 4 werkdagen leveren. Enkele producten hebben een langere levertijd. We proberen wij onze artikelen de juiste levertijd aan te geven. Neem voor de zekerheid contact met ons op.

In onze webshop kunt u betalen via internetbankieren (IDeal, Bancontact), creditcard of op factuur. Bestelling worden verzonden zodra de betaling binnen is.

Bestellingen in Nederland boven de €200,- ex. BTW worden gratis geleverd. Voor bestelling onder dit bedrag rekenen wij €6,50 verzendkosten.

Bestellingen in België boven de €200,- ex. BTW worden gratis geleverd. Voor bestelling onder dit bedrag rekenen wij €8,50 verzendkosten.

Voor bestelling elders in Europa kunt u contact met ons opnemen.

Ja, Technosafety is een groothandel. Wij kunnen grote hoeveelheden leveren en hanteren hiervoor staffelprijzen. Neem voor staffelprijzen contact met ons op.

U zult een bevestiging ontvangen van de bestelling. Zodra wij de bestelling binnen hebben zullen wij nagaan wat de levertijd is en u hiervan op de hoogte stellen. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen. 

Ja, u ontvangt van ons een factuur.

Neem contact op

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag.

Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd welke veiligheidsmiddelen aan te raden zijn voor uw werkzaamheden? Of ben u op zoek naar staffelprijzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken via telefoon of email.

 

Mail ons direct! WhatsApp ook beschikbaar!

 

U kunt ook onderstaand contacformulier invullen.
Ons team neemt zo snel als mogelijk contact met u op.