Private label mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in private label? Of wilt u uw assortiment uitbreiden met uw eigen lijn? Technosafety kan u helpen met het creëren van een private label in verschillende productlijnen. We hebben al velen jaren ervaring met het ontwikkelen van een assortiment voor onze klanten.

 

Producten die we kunnen leveren zijn:

 

ADR koffers

Wij kunnen samengestelde ADR koffers leveren met uw logo. Maar het is ook mogelijk om de koffer ook naar eigen wens samenstellen.

Private-label-ADR

 

Autoveiligheid set

Zelf een autoveiligheid set samenstellen? Een eigen speciale tas gebruiken? Ook dit is mogelijk, deze kunt u gewoon bij ons aanleveren.

Private-label-veiligheid

 

EHBO of BHV koffers

Samengestelde EHBO of BHV koffers maar wel met uw eigen logo

Private-label-EHBO

 

Blusdekens

Diverse afmetingen mogelijk in softbag en hardcase behuizing met uw eigen logo

Private-label-blusdeken

Uw logo

De producten worden door ons geproduceerd met uw logo. We hebben samengestelde sets maar u kunt ook geheel naar eigen wens een set samenstellen. Wilt u een eigen speciale tas of koffer gebruiken? Ook dit is mogelijk, deze kunt u gewoon bij ons aanleveren.

 

Voordelen private label

Consumenten kopen graag uw eigen producten wanneer ze tevreden zijn met uw bedrijf. U creëert een eigen merk waardoor u sneller herkent wordt en dat heeft voordelen voor uw naamsbekendheid. Ook wordt de consument onbewust herinnert aan uw bedrijf wanneer uw product wordt gebruikt of gezien.

Omdat u de samenstelling bepaalt van uw label heeft u minder last van concurrentie. Bij een samengesteld product is het moeilijker voor aanbieders om met vergelijkbare producten te concurreren.

 

Keuzevrijheid

U heeft keuzevrijheid, de inhoud van ADR koffers en autoveiligheid sets is volledig aan u. U kunt er voor kiezen om bepaalde producten weg te laten uit onze standaard koffers en sets. Maar u kunt er ook voor kiezen om artikelen toe te voegen. Het is ook mogelijk om de koffers en sets volledig zelf samen te stellen.

Private-label-samenstelling

Hulp bij samenstelling van uw private label

Wilt u de koffers aan bepaalde eisen en normen laten voldoen? We kunnen u helpen met de juiste samenstelling.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze private label service?

Contact

Calandstraat 78
3125BB, Schiedam
Nederland

Email: info@technosafety.nl

Tel: +31 (0) 186 692288

Geïnteresseerd?

Mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Mail ons direct!