Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  nhow Amsterdam RAI

RED betonbouw bouwt het betonskelet van dit hotel en huurden onze expertise in voor de Taak Risico Analyse (TRA) en het ARBO-plan. Verder hebben we alle benodigde veiligheidsmiddelen geleverd die nodig zijn bij zo’n project en voor de bouwplaats hebben we een Safetycontainer geplaatst en volledig ingericht met alle mogelijke producten die nodig zijn voor een veilige bouw. Het hotel is wat je noemt een spectaculair project: met de 650 kamers, 25 verdiepingen en een multimediastudio op 91 meter hoogte is het nhow hotel een verrijking voor de Amsterdamse skyline en het grootste hotel in de Benelux. We zijn er dan ook trots op dat we op deze wijze bijdragen aan veilig werken.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Rosada Fasion outlet

Rosada is een Fashion outlet center in Roosendaal. Eigenaar is het Engelse bedrijf McArthur Glen. Deze outlets met meer dan 100 merken als Nike, Suit Supply, Björn Borg en Adidas vind je in heel Europa en ook daarbuiten. Al deze merken hebben BHV-koffers nodig, maar de BHV-richtlijnen en eisen verschillen per land. Daarom ontwikkelden we de ‘Occupational health EHBO koffer’. Deze koffer is uitgerust met alle materialen die nodig zijn voor bedrijfshulpverlening én voldoen aan alle richtlijnen van alle Europese landen, Rusland en de Oekraïne.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

H.B.S.Laan

De prachtige, oude H.B.S. (Hogere Burgerschool) in Oud-Beijerland is inmiddels een appartementencomplex. Dit jaar onderzochten we samen met de VVE hoe we de veiligheid van de bewoners konden vergroten. Uiteindelijk zijn we tot een plan gekomen en hebben we het volgende gerealiseerd:                                                  - Alle blusmiddelen vervangen                            - Het plaatsen van vluchtmarkeringen                - Het plaatsen van Cyalume                                  noodverlichtingsarmaturen (werken zonder        stroomaansluiting).

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

BUCHEN Industrial Services

BUCHEN Industrial Services is als specialist in industriële reiniging hoofdaannemer bij de BP raffinaderij. Hier zijn ze verantwoordelijk voor de opslagtanks: het openen, het reinigen, de inspectie en eventuele reparaties. Het betreden van deze vervuilde tanks (gesloten ruimte) kan gevaarlijk zijn. Veilig werken staat voorop. Daarom huurt BUCHEN alle  adembeschermingsmaskers bij ons. En verzorgen wij de reiniging én herkeuring van alle adembeschermingsmiddelen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jobmaniac

Jobmaniac: een uitzendbureau voor de vakgebieden metaal, industrie, (wegen)bouw, grondverzet en groenvoorziening. Vakgebieden waarbij veilig werken voorop staat. Wij leverden PSL (Personal Safety Logboeken), maar ook ontvangen alle uitzendkrachten onze helmen, veiligheidsbrillen, werkschoenen, werkkleding, jassen en T-shirts. Zo geldt ook voor alle uitzendkrachten: Safe at work.

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

  Waterman Installatietechniek

Waterman Installatietechniek heeft medewerkers die door heel Europa werken. Voor medewerkers die regelmatig in Frankrijk werken, hebben we een speciale ‘safetyset’ ontwikkeld én geleverd. In deze set vind je onder andere reflectievesten en alcoholtesten.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Ames Autobedrijf

Ames is de officiële merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda in de regio Zuid-Holland-Zuid. Voor Ames maken wij privatelabel verbanddozen en voertuigsets (vouwtas), bestemd voor klanten die een nieuwe auto kopen.

Inhoud van deze sets:
- EHBO-pakket
- Lampenset
- Reflectievest
- Een paar handschoenen
- Gevarendriehoek