Wij zijn Technosafety!
Bij ieder project benadrukken we het: een goede samenwerking met onze klanten is essentieel en leidt tot het beste resultaat. Dat goede contact leidt ook tot een zeer klein verloop van klanten, iets waar we trots op zijn en altijd naar blijven streven. Altijd deskundig, altijd pragmatisch en altijd gericht op een veilige werkomgeving. 

Onze visie
Iedereen moet kunnen werken in een veilige omgeving. Wij vinden dat veilig werken meer is dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde. Weten welke producten, diensten, certificeringen uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen.  

Onze missie
Een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken! Het is onze missie dat iedereen die werkt, erop moet kunnen vertrouwen dat hun werkomgeving zo veilig mogelijk is. Technosafety maakt zich sterk voor een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken! Kortom: een veilige werkplek voor iedereen.

Hoe het ooit begon
Ruim vijftig jaar geleden richtte Chris Schotting ‘Handelsonderneming Schotting’ op. Zijn zoon, Barend Schotting, nam het bedrijf in 2003 over. Na uitbreiding van producten en diensten ging het bedrijf verder als Schotting Medisafe en dochteronderneming Safety4. In de ruim 50 jaar dat zij bestaan, bouwden ze goede en nauwe samenwerkingen op met toonaangevende producenten en merken als Honeywell Safety, MSA, Showa, Scott, Cyalume, Indutex, Drager, LAGO Accessori s.r.l., Jonesco, Smeba en Steroplast.

In 2016 heeft Barend het bedrijf verkocht aan Jeroen van Waveren die het zijn huidige naam Technosafety heeft gegeven. 

Jeroen: “Technosafety heeft een mooie historie en een geweldige groeipotentie. Met het team gaan we dit ontwikkelen en de dienstverlening naar de klanten verder uitbreiden.” 

Het team
Jeroen van Waveren

Directeur & eigenaar
"Technosafety heeft een enorme potentie. Met dit team zullen we dat de komende jaren verder gaan ontwikkelen."

Jeroen heeft het bedrijf in november 2016 gekocht. Met een nieuw systeem, een nieuwe naam en een goed team hebben we al de nodige stappen kunnen maken. De komende tijd gaan we daar mee verder zodat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken. 


Stavrianna van der Wel

Office manager 
''Ik lever heel graag een bijdrage aan het bieden van een totaaloplossing, zodat onze klanten veilig kunnen werken.''

Stavrianna is al jarenlang het vaste aanspreekpunt binnen Technosafety. Of het nu gaat om een bestelling, offerte of informatie; zij zorgt voor een goede en soepele afhandeling van het bestel- en leveringsproces. Maar ook de administratie is bij haar goed in handen.

Demian Hakkaart

Business development manager
"Kennis toevoegen, geen pallets schuiven." 

Demian is onze business development manager en een goede aanvulling op ons kleine en persoonlijke team. Na zijn (interne) trainingen van o.a. MSA, is hij vooral thuis in de ondersteunende rol binnen de organisatie. Als u ons belt en een net iets te vrolijke medewerker aan de lijn krijgt: dat is Demian.


Anja Verweij

Financieel adviseur
"Het is niet erg als je het soms niet eens bent, als je het maar uitspreekt." 

Als financieel adviseur is Anja een onmisbare rechterhand. Zo is ze een fijne sparringpartner in de gesprekken met banken en financiële instellingen. Maar ze helpt ook om onze collega’s wegwijs te maken met de nieuwe administratiesystemen. Dat onze collega’s iedere maand hun salaris op tijd krijgen, is ook dankzij Anja. 

 

Michelle Addicks

Magazijn medewerkster
"Het blijven verbeteren van het logistieke deel van de organisatie is mijn doel."

Als u een bestelling doet, zorgt Michelle ervoor dat u alles op tijd ontvangt. En netjes: want Michelle werkt het liefst in een opgeruimd en geordend magazijn. Als cheffin van ons magazijn, gaan al uw bestellingen door haar handen. Maar ook bij alles wat ons magazijn binnenkomt, zorgt Michelle ervoor dat het op de juiste plek in het magazijn terechtkomt.


Fenneke Nijenhuis

Marketing & communicatie
"Met een frisse blik tegen marketingstukken aankijken; in de praktijk leer je het meest!" 

Onze nieuwste aanwinst van het team is Fenneke. Zij neemt alles op het gebied van marketing op zich. Fenneke houdt de website bij, zorgt voor pers, social media en dat we op beurzen komen te staan. Ze gaat met veel enthousiasme te werk en is daarmee onze nieuwe kracht.