In ons assortiment vint u veel verschillende merken. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, kunt u hier meer lezen over een aantal van onze meest gewilde merken. Van deze merken hebben wij een aantal artiklen beschikbaar in de webshop, maar wij kunnen het gehele assortiment leveren. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we zeker een oplossing.

Spencer EHBO

Spencer

Spencer ontwikkeld al sinds 1989 oplossingen voor noodgevallen en ongelukken. Momenteel kunt u bij Spencer terecht voor meer dan 1.700 producten op het gebied van EHBO, veiligheid en evacuatie. Wij kunnen met trots mededelen dat we dit enorme aanbod aan kwaliteitsproducten van Spencer tot onze beschikking hebben.  Het assortiment van Spencer bestaat onder andere uit: Ambulance stretchers en toebehoren, brancards, evacuatiestoelen, reanimatie en afzuigapparaten, immobilisatieapparatuur, diagnostische producten en EHBO tassen. De producten van Spencer voegen zich dan ook bij onze A-merken en kwaliteitsproducten. Gaat u voor de producten van Spencer, dan gaat u dus voor zekerheid en kwaliteit.

Wolf safety logo

Wolf Safety

Wolf Safety is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van draagbare en tijdelijke verlichting in explosiegevaarlijke omgevingen en biedt het breedste assortiment ATEX- en IECEx-gecertificeerde explosieveilige verlichtings- en stroomdistributiesystemen die zijn ontworpen voor veilig gebruik in potentieel explosieve omgevingen.

Climax products

Climax Products

Climax is een van de belangrijkste PBM-fabrikanten ter wereld. Het bedrijf biedt een grote catalogus aan producten voor verschillende vakgebieden. Climax ontwikkeld ​​producten die zoveel mogelijk aangepast zijn aan de behoefte van klanten en tegelijkertijd voldoen aan kwaliteitseisen in dynamische internationale markt. Climax produceert onder andere veiligheidshelmen, adembescherming, valbeveiliging, gezichtsbescherming en lichaam bescherming. Het motto: “Wij werken voor jouw veiligheid”.

MSA safety

MSA Safety

MSA Safety, opgericht in 1914, is de wereldleider in de ontwikkeling, productie en levering van veiligheidsproducten die mensen en de infrastructuur beschermen op de werkvloer. Veel MSA-producten integreren een combinatie van elektronica, mechanische systemen en geavanceerde materialen om gebruikers te beschermen tegen gevaarlijke of levensbedreigende situaties. De uitgebreide productlijn van MSA wordt gebruikt door werknemers over de hele wereld in een breed scala van markten, waaronder de olie-, gas- en petrochemische industrie, de brandweer, de bouwsector, mijnbouw en het leger. De kernproducten van MSA omvatten onafhankelijke ademhalingsapparatuur, vaste gas- en vlamdetectiesystemen, draagbare gasdetectie-instrumenten, industriële hoofdbeschermingsproducten, brand- en veiligheidshelmen en valbeveiligingsapparatuur. Er is een reden waarom MSA wereldwijd bekend staat als ‘The Safety Company’. Het bedrijf focust zich op precision-engineering om zo veiligheidsproducten te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit.

Steroplast

Steroplast

Steroplast ontwikkelt producten op het gebied van EHBO en BHV. Alleen de beste kwaliteit EHBO-producten worden geleverd, zodat werkgevers en hun werknemers verzekerd zijn van een uitstekende behandeling bij een ongeval. Alle producten zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsnormen. In ons assortiment vindt u pleisters, verband en andere EHBO middelen van Steroplast.