Spencer Italia

Spencer ontwikkeld al sinds 1989 geavanceerde oplossingen voor noodgevallen en ongelukken. Momenteel heeft Spencer meer dan 1.700 producten in het assortiment op het gebied van EHBO, veiligheid en evacuatie. Wij kunnen met trots mededelen dat we dit enorme aanbod aan kwaliteitsproducten van Spencer nu ook aan onze klanten kunnen aanbieden.  

Wat kunt u verwachten van onze samenwerking met Spencer?

Wij zullen de door u veel gebruikte producten voorradig houden. Echter bieden wij toegang tot het gehele assortiment van Spencer. Bent u opzoek naar iets specifieks op het gebied van medische hulpverlening? Neem dan contact met ons op, wij gaan opzoek naar de artikelen die u nodig heeft.

Het assortiment van Spencer bestaat onder andere uit: Ambulance stretchers en toebehoren, brancards, evacuatiestoelen, reanimatie-apparaten, immobilisatieapparatuur, diagnostische producten en EHBO tassen.

Kwaliteit

Zoals u gewent bent, vindt u bij Technosafety veiligheidsproducten van verschillende prijs- en kwaliteitsklassen, zo kunt u nagaan welke artikelen voor uw bedrijf aan de veiligheidseisen voldoen. 

Spencer stelt kwaliteit altijd voorop. De strategie van het bedrijf is gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde technologieën. Alle door Spencer geproduceerde medische hulpmiddelen zijn voorzien van een CE-markering in volledige overeenstemming met de specificaties van de Europese Richtlijn 93/42/CE en de specifieke technische normen die van toepassing zijn. Spencer voegt zich dan ook bij onze A-merken. Gaat u voor de producten van Spencer, dan gaat u voor zekerheid en kwaliteit.

× Direct beschikbaar!